Håndverkere for ditt neste prosjekt

Skal du legge nytt tak, eller trenger du dyktige tømrere til ditt nye hytteprosjekt? Fagtak og Bygg AS tar på seg jobben

Våre håndverkstjenester

Materialer til et nytt tak

Taktekking av skrå og flate tak

Vi er spesialister på taktekking, og tekker både skrå og flate tak av forskjellig vanskelighetsgrad for privatpersoner og bedrifter.

Grytetekking på et tak

Grytetekking

Grytetekking er en robust løsning vi har lang erfaring med. Vi utfører jobben etter boka, og sluttresultatet vil være et solid tak som holder seg vanntett i lang tid framover.

Radonmembran

Membranarbeid

For et tett og godt resultat, utfører vi forskjellige typer membranarbeid for private og næring. Vi har nødvendig kompetanse og sertifiseringer for arbeid med våtromsmembran, radonmembran og terrassetekking.

Hvit hus med svart tak

Blikkenslagerarbeid

Vi utfører også et utvalg blikkenslagertjenester i tilknytning til våre taktekkeroppdrag. Dette kan innebære alt fra forskjellige beslag, takrenner og andre nødvendige produkter.

Snekker bygger rammeverket til et hus

Snekker- og tømrerarbeid

Fagtak og Bygg AS er en allsidig bedrift med dyktige håndverkere innenfor snekker- og tømrerfaget. Trenger du hjelp av erfarne snekkere med øye for gode løsninger? Vi tar på oss små og store oppdrag for kunder fra Oslo til Larvik.

Moderne hytte ved en dam

Komplett leveranse av hytter

Kan vi hjelpe deg å realisere hyttedrømmen? Fagtak og Bygg AS leverer komplette hytteprosjekt, skreddersydd etter kundens ønsker og behov. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om vår hytteleveranse.

Hytte med gress på taket

Torvtak / Grønne- og blå tak

Ønsker du en miljøvennlig løsning som drenerer godt, og ikke minste ser fint ut? Grønne tak som torvtak er et populært alternativ for tak som både puster og er til fordel for miljøet rundt, enten du ønsker dette på boligen i byen eller på hytta til skogs.

Vi leverer også blå tak som effektivt hjelper mot overvannsproblematikken. Hovedoppgaven til et blått tak er å fungere som et basseng og samle opp overskytende vannmengder. Bassenget vil dermed gradvis tømmes for vann gjennom sluk.

Trenger du vår hjelp?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Kontakt oss