Håndverkere for ditt neste prosjekt

Skal du legge nytt tak, eller trenger du dyktige tømrere til ditt nye hytteprosjekt? Fagtak og Bygg AS tar på seg jobben

Våre håndverkstjenester

Materialer til et nytt tak

Taktekking av skrå og flate tak

Vi er spesialister på taktekking, og tekker både skrå og flate tak av forskjellig vanskelighetsgrad for privatpersoner og bedrifter.

Grytetekking på et tak

Grytetekking

Grytetekking er en robust løsning vi har lang erfaring med. Vi utfører jobben etter boka, og sluttresultatet vil være et solid tak som holder seg vanntett i lang tid framover.

Radonmembran

Membranarbeid

For et tett og godt resultat, utfører vi forskjellige typer membranarbeid for private og næring. Vi har nødvendig kompetanse og sertifiseringer for arbeid med våtromsmembran, radonmembran og terrassetekking.

Hvit hus med svart tak

Blikkenslagerarbeid

Vi utfører også et utvalg blikkenslagertjenester i tilknytning til våre taktekkeroppdrag. Dette kan innebære alt fra forskjellige beslag, takrenner og andre nødvendige produkter.

Hytte med gress på taket

Torvtak / Grønne- og blå tak

Ønsker du en miljøvennlig løsning som drenerer godt, og ikke minste ser fint ut? Grønne tak som torvtak er et populært alternativ for tak som både puster og er til fordel for miljøet rundt, enten du ønsker dette på boligen i byen eller på hytta til skogs.

Vi leverer også blå tak som effektivt hjelper mot overvannsproblematikken. Hovedoppgaven til et blått tak er å fungere som et basseng og samle opp overskytende vannmengder. Bassenget vil dermed gradvis tømmes for vann gjennom sluk.

Trenger du vår hjelp?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Kontakt oss